Вечiрня Затока - 2021

Нас радують на море дуже прості речі
коли в обличчя ледве дме солоний вітер
а місячна доріжка прикрашає теплий вечір
на березі пісок сяє немов він жовтий бісер...
Нас радують на море звичні ці моменти
і вкотре заворожують шумні і прозорі хвилі
і таке враження що це музичні інструменти
і грають у оркестрі у однаковому ритмі...
Нас радують на море ще гармонія і спокій
для нашої душі це мабуть як уміротворіння
і насолоджуємося бо зливається із небом обрій
і день цей проводжаємо під чойок голосіння...


Рецензии