Без рассечаных рудбекiй...

***
Без рассечаных рудбекій –
Залатых шароў – не жыць!
З імі звязаны навекі,
Іх і там я буду сніць.

Буду сніць чароўны ліпень,
Мёд шароў тых залатых
І імкнуцца хоць бы крыху
Зноў пабыць сярод жывых…

31 ліпеня 2021 г.


Рецензии