Ответ

                Болгарский
                Мир и Люди



                О Т Г О В О Р

                Какво е мяра
                и какво свръхмяра
                в света, покварен
                от ламтеж за власт?
                Мярата
                очовечава звяра.
                Свръхмярата
                руши Човека в нас.

                Ана Величкова      


Рецензии