Мале дiвчатко

У лабіринті пам'яті є темні повороти,
там згадок рій розлючений, котрИй не побороти,
пасткИ стоять невидимі - не доторкнутись краще,
песимістичні погляди, мовляв, цей світ - пропащий.
У лабіринті спогадів є світлячкові стіни,
там вогники-метелики в думках готують зміни,
а чарівні ліхтарики освітлюють дорогу,
що, попри негараздів шквал, веде усе ж до Бога.
У лабіринті пам'яті є розпачі і мрії,
любов створіння чистого, що вибачати вміє,
плітки, обрАзи, Образи і білих плямок цятки...
у лабіринті спогадів живе мале дівчатко.


Рецензии