Фарби

Життєвим шляхом задоволена,
Але бувало не завжди,
Коли з'явився в ньому ти,
Ніжніше стало пофарбовано.
Мій втомлений самотній хрест
Став менш обтяжувати душу.
І я зізнатись в тому мушу
Тобі, чудовий Еверест,
Що інша стала...ще дуркую,
Запал гордині ще вирує,
Але згасає поступово,
З тобою разом так чудово.
Бувають свари, зле, дурниці,
Темніше кольори від них,
В житті не буде більше лих,
А тільки щастя таємниці.


Рецензии
Бажаю вам яскравої творчості!

Марат Шериф   28.08.2021 20:22     Заявить о нарушении