Ти - лагiдне щастя промiння...

Ти - лагiдне щастя промiння,
Iз гумкою - рай - поцiлунок ...
Душi та статеве зп,янiння
Це Господа нам - подарунок ...

Бадьорiсть i радiсть годин
Сердець, що тремтять, поеднання,
Тих щастя кохання хвилин,
Здобувших вершину завдання ...

Мiй, Боже, добу подiли
Що були разом - на хвилини,
Тодi б, достеменно, змогли,
Кохатись ми кожноi днини ...

I було би: вiчним бажання -
Торкався б Твого-щастя-тiла,
Коханню щодня б слав вiтання -
Душа моя б вiчно тремтiла ...

I плоть моя б грiшно хотiла ...

30.07.21г    18:00; г.Черновцы, СЭС


Рецензии