Ой, дитина упала у воду...

Ой, дитина упала у воду», -

Мати в долоні плеснула,-

«Дитинко,іди сюди!

Тобі я ж казала,люба,

Не бався біля води.

Платтячко забруднила,

В багнюці волосся й лице,

Тебе ж я просила, мила,

Не гратися в ньому на вулиці.»

Втомлена мати присіла,

На ґанку схилилась до хати.

Важко одній ростити,

Сумно малечі без тата.

Як янгол з малим янголятком,

Чисті душею та думи сумні.

Дитина нудьгує за татком,

А мати карає себе без вини.


Рецензии