Moscow

Moscow. Speed an underground.
Celebrating atmosphere.
People are running around.
New idea on new stair.

Many children, many mothers,
Many women are not right.
But I nobody, no brothers.
They are liking pain and fight.

Their eyes like a plastic.
Their eyes in smartphone.
Their life it will fantastic,
If will really want a done.

I am run to train like crazy
I want exit Kremlin come
Boring voice very lazy
Said: change here for line one.

Moscow, capital of Russia,
Dear mother city all,
I am in tower "Federation"
See you answer of my call.


Рецензии
Виртуозное владение аглицкой мовой!
Всё так знакомо и написано здорово!

Ноль Без Аллочки   30.07.2021 19:37     Заявить о нарушении
Спасибо!
С уважением, Анатолий

Анатолий Пименов   30.07.2021 21:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.