Де не чека ш особливе щастя

*   *   *


                Легкості свободи в Христі —
                в щасті присвячується


Де не чекаєш особливе щастя —
                зустрічає
літо качає здухи
               і качає
метеликів аж — слава Богу!..
                вистачає


Прекрасне, ти
                хоч знаєш
                де витаєш?
В вітрилах ти, на крилах —
               сонце і вітер !
                напинають!
В квітучім краї!
Ви в квітучім краї!
Але незриме й
           невідоме
      над плесом приліта
                та й відліта без втоми...
      і кличе як — кудись...
                додому


Й що всі фіксуєте
                тут
                дітки
що ви фільмуєте тут, дітки,
о, як ви
         втомлюєтесь...

22.07.2021,
станція Рихальська


Рецензии