Соната троянди

        Соната троянді

Життя – троянда, що розквітне,
Так притягальна у красі,
В яскравий час весняно-літній,
Нас в край любові віднеси...
Твоїх пелюсток ніжний трепет,
Що серце ніжних почуттів.
В височині десь щастя шепіт,
На ще незвіданім путі...

То ж будь в мажорі кольоровім,
Неси нам в душу пісню літ –
Дні нам даровані, медові 
І є Божественний політ.
Цінуємо ж троянду в осінь –
Оту, що в серці навіки
Та райдужні відлуння й грози
В мелодіях життя ріки...

30.07.2021р.


Рецензии