Ваз хвавални ийиз хьанач завай чагъа яз

Магьрум тахьуй гьич са бала,дидедихъ хайи,
Са дидедизни такурай баладин дертни.
Тамарзлу  яз амазма зун дидеди гайи,
Са темендихъ, агажнавай азар,кьисметди.

Зи вилерай авахьзава накъварин селлер,
Рик/ел хкиз багьа къамат,хайи дидедин.
Кьуд баладиз уьмуьр гана,багъиш тавур хъвер,
Ц/игел я зун ширин диде,са туьмердихъ вин.

Хьанач вавай багъиш ийиз  рик/ин
к/анивал,
Дава   тежер дерт чуьнуьхиз ви жегьил чанда.
Рази хьана сад Аллагьди кьисмет гайивал,
Етимар яз тунай на чун
ч/улаврин къанда.

Вил гала зин,ви эвердихъ,ванцелди ширин,
Далудихъай гъил алтаддай хъуьтуьл гъилерихъ.
Вун амачир дуьньяда рагъ амач,я серин,
Ви т/вар кьурла къекъвезва зун сефил вилерихъ.

Ваз хвавални ийиз хьанач завай чагъа яз,
Лайих я ваз ширин диде ч/ехи гьуьрметар
За гьар юкъуз т/алабзава вун рик/е аваз,
Аллагьдивай ширин диде,ваз гун женнетар!
 
 


Рецензии