Жяй уртасы середина лета

Няфис жил ися урамда,
Кошлар сайрый урманда,
Жаным сары май ди була
Жяй уртасы булганда.

Жяй уртасынын гэлляре
Иркялятя куз нурын,
Кыскара гомер юллары,
Купме калгандыр адым?

Иртянге танга сэеням
Кояш мина елмайса,
Хяерле кэн булсын диям
Шаулатып янгыр яуса.

Хяерлесен бирсен Ходай
Эдям балаларына,
Унсын иген, арыш-бодай,
Рызамын булганына.


Рецензии