Далеко

                Болгарский
                Космос



                ДАЛЕЧЕ  Е...

                Вселената сега е
                на звездна висина -
                прогонва смело мрака
                и блика светлина.               
                Но на Земята плах е
                разумният светлик.
                Човекът е далече
                от звездния си миг.

                Ана  Величкова    


Рецензии