Я знову в бiй вступаю за життя

( Вустами і серцем Сергійка Кондрацького )

Я знову в бій вступаю за життя,
Бо хочеться у цьому світі жити,
Хоч боляче, але нема ниття…
Лишається лиш Господа молити.

Я думав, що не буде більш боїв,
Я вірив в чудо, що усе позаду,
Я хочу слухать співи солов’їв,
І слухать шум стрімкого водоспаду.

Дивитись хочу на небесну синь,
І споглядать, як світять ясні зорі,
Відвідать хочу не одну з святинь,
Подякувати Господу і долі.

Не скиглю я, лиш Господа молю,
І Вас прошу я, любі, про молитву.
Якби Ви знали, як життя люблю!..
Тому за нього знову йду на битву.

Я ЖИТИ ХОЧУ!!! Чуєте мене?!
Але ж бо рецидив мене поглинув.
Молитва лиш недугу віджене…
А я до мрій… до мрій думками линув.

За кошти й молитви я вдячний всім,
Молюсь завжди за Вашу допомогу,
Та рецидив, мов в яснім небі грім…
Над ним отримать хочу перемогу!

Великий шлях, тривала боротьба,
Домівкою лікарня вже ставала,
Минув не день і не одна доба.
Чи може доля ще щось заховала?

Я хочу вірить, що і це мине,
І з Вами, любі, все я подолаю,
Господь почує й вбереже мене!
Зі мною будьте, серцем всіх благаю!

Не хочу білий світ я покидать!
У мене планів на життя багато!
Не гаю часу, в бій іду вступать,
Я вірю, що і в мене буде свято!

Мужчина я… в хворобі помужнів,
Хоч за роками – підліток-хлопчина,
Останній дзвін мені не задзвенів,
Моя не відцвіла ще черемшина!

Нелегкий бій, та я на нього йду…
Багато рангів битви відбулося,
Я з поля бою з Вами не зійду.
Що я слабкий – хворобі лиш здалося!

Я вірю в перемогу! Тільки так!
Та я молю, мене не покидайте!
Я все зумію, адже – не слабак.
В ЖИТТЯ МЕНІ ДОРОГУ ПРОКЛАДАЙТЕ!

29.07.2021 р.


Рецензии