Здалося

Дуже давно мені здалося,
Що закохались назавжди.
Пройшло. Авжеж здалося,
Кохають скрізь життя...не ти.
Ти був лише моїм знайомим,
У хаті, ліжку, у житті...
Кохала, а тобі здалося,
Що закохався назавжди.


Рецензии