Великий розпродаж

Патріотизм сьогодні - це
як дим від літака.
Торговці Батьківщиною –
професія така.
Йде торг шматками, шматами.
Агей, турборежим!..
Ще й іноземним розвідкам
продалися чужим.
Навколо себе зрадників
гуртує Вашингтон.
А є хто снять ізраїльський
чи лондонський рингтон…
Торгівля Батьківщиною –
і ні тобі нужди.
Капіталізм - у моді це
при ньому назавжди.

Липень 2021


Рецензии