Сум

Що ти, Вкраїно, за дурепа -
Потрібна думка, знов, чужа?
Чи, може б, роздивитись треба,
Чому на мозок вплинув жах?
Схопивши зброю, звеш на поміч
Кого б не слід. Чом не самі?
Образа на сусідів поруч,
Так ті, теж, стогнуть у ярмі.
Домовилися б, із Донбасом -
Чи важко до згоди прийти?
А в тім, сама здорова, часом -
Бракує добрих слів знайти?               
Порадників та "галасіїв"               
Тобі до хати біс прислав
З тим, щоб брехала на Росію.               
Невже ж, сердешній, зичать зла?
Ой, лишенько, твої дівчата
У наймах згублюють життя               
Та і сини, як байстрючата,
Чужеє десь метуть смітття.


Рецензии