Цвинтарне оптимiстичне

Подорожник білявий розцвів
і хмаринкою плив над могилою,
і колискою пристрасних слів:
коли б світ цей розквітлий покинув я,
то б я бачив і з горя згорав
під могильною, сірою брилою:
золотиста ласкава бджола
подорожник білявий опилює.

Подорожника вежі дрижать
і від щастя безмежного світяться,
і втішають мене: то б душа,
тільки весноньку витіснить літечко,
в тій розквітлій рослинці б жила,
а не мерзла під сірою брилою.
Золотиста ласкава бджола
подорожника вежі окрилює.

07.2019


Рецензии
Черговий шедевр співця природи! Дійсно, саме на цвинтарі особливо гостро відчувається ціна життя!

Нила Волкова   29.07.2021 19:03     Заявить о нарушении
Дякую за гарні і окриляючі слова!

Игорь Герасименко Кременчугский   30.07.2021 16:57   Заявить о нарушении