Бессмертие

                Болгарский
                Мир и Люди



                БЕЗСМЪРТИЕ

                Безсмъртието, знай,
                е невъзможно,
                ако на тленното
                ти даваш път.
                Един живот
                от пориви тревожни
                ще развълнува
                и самата смърт.

                Ана Величкова


Рецензии