Липень або лiто в Одесi - 2021 - 2

Не хочеться додому їхати з Одеси
і зовсім не радує новесеньке купе
адже любов не має постійної адреси
і навіть"до побачення"це слівце скупе...
Не хочеться додому їхати з Одеси
і вікна у вагоні як прозорі сльози
і серце плаче мабуть у прямому сенсі
і навіть"до побачення"сказати я не взмозі...
Не хочеться додому їхати з Одеси
сховає поїзд за поворотом щастя
але повернемося скоро стукають колеса
і навіть"до побачення"тоді сказати вдасться...


Рецензии