Оцей

На вiкнi у глечику "котики" –
Першi гiнцi весни.
Вiдчуваю тебе дотиком,
Тебе, що приходиш у сни.

Червонiю у снi вiд погляду
Твоїх нiжно-синiх очей.
А в своїх не приховую подиву,
Все повторюючи: "Оцей"...

01.03.1974


Рецензии