Укр. В серпанку з кв1тами,

Я українець, і горжусь цим словом,
а навкруги нас, матінка земляа
вона для мене незалежна як основа
і в мене думка, як завжди своя.

Ця незалежна, мальовнича Україна
і край мій рідний і моя земля
залишиться для мене як єдина
в серпанку з квітами, де всі роки жив я.

Лише у нас на Україні
живуть дівчата такі милі,
вони гарніші від усіх
і я, одну собі зберіг.

Лише погляньте на ці чари
вони палкі немов стожари,
вони стрункі мов берести
очей не можн відвести.


Рецензии