Не журись!

Затуманились синi очi
В цей чудовий весняний день.
Ну чому ти сумуєш, хлопче,
Адже свято сьогоднi в людей:

Так багато i сонця, i неба,
Першi квiти i перша трава...
Та коротке моє "не треба"
Обiрвало палкi слова...

... Вiн пiшов, я гукнути не смiю
В ту хвилину душевної ночi,
Лиш плекаю  у серцi надiю
Усмiхнуть затуманенi очi...

21.03.1975


Рецензии