Голодостан

Пенсіонерів
сумна юрма.
Лютіш нема їм
свого ярма.
Забули їсти,
і про тепло,
і з лікуванням
не повезло.
Недоїдання –
звичайний стан.
Не Україна –
Голодостан.
Безгаз. Безсвітло.
Безшоколад.
Олігархія.
Злочинний лад.
Пенсіонер ти –
труну бери,
які надії?.. –
лягай, помри.

Липень 2021


Рецензии