Тэ що нэма цины вэрлибр

 Те що нема ціни
   верлібр

Із неба сонце,
З під хмарини погляд.
Я в літ дванадцять,
Річечка внизу –
Водичка чиста,
Тепла і прозора,
Кушир зелений
Легко ворушить...
Ще обіймає
Літечко ласкаве –
Між ряски рибки
Граючись пливуть,
У мене вудка
Й поплавець стрибає,
На легкій хвильці
Грає вітерець...


Чебрець духмяний
Прямо піді мною,
А зліва й справа
Шепче очерет:
"Ти не окремо,
Бо Природи частка –
Лиш з нею крила
Підіймають ввись
Все вище й вище,
Прислухайся Неба,
Йому знайомі
Душі на землі..."

З тим любим часом
Серце обіймалось,
Його флюїди
Вік несу в собі.
Як поплавець та
Очерету мудрість,
Через життя все
Світить маяком.

28.07.2021р.
 


Рецензии