Алкьвадар Гьасан-Эфенди

Алим,шаир ва арифдар,
Гзаф крар чирай уст/ар,
Вири сад хьун тира къастар,
Алкьвадар Гьасан-Эфенди.

Виш йисарин жавагьирар,
Тикрарзава мад ви тарсар,
Европадиз машгьурай т/вар,
Алкьвадар Гьасан-Эфенди.

Гьар жуьредин чирна ч/алар,
Уяхарна лезги халкьар,
Кьуран тийир бегьердин тар,
Алкьвадар Гьасан-Эфенди.

Мусурманрин диндин алим,
Гьар патахъай гайи илим,
Гъвеч/и халкьдин ч/ехи гьаким,
Алкьвадар Гьасан-Эфенди.

Дагъустандин гегьенш тарих,
Кхьенай на ийиз тариф,
Вун хьтинбур рекьиз гьайиф,
Алкьвадар Гьасан-Эфенди!


Рецензии