новый год

ще один ось новий рік
що від мене якось втік
тільки глянув я убік
і вже знову новий рік

крикнул я ему постой
он идёт в ответ немой
я бегу за ним да стой
прибежал а он глухой

жизнь оця що скоробіжна
сьодні в школу
завтра с кришной
пьёте разом вы масала
ти забув про рік новий
бо теперь ти не живый


Рецензии