Мрак в душе

                Болгарский
                Мир и Люди


                МРАК  В  ДУШАТА

                Щом светлина да гледаш ти не можеш
                и като прилеп криеш се страхлив -
                от тъмнината правиш топло ложе
                и в него си доволен и щастлив.

                Така сгъстяваш мрака на душата,
                ломиш за слънце и простор мечтата.

                Ана  Величкова             


Рецензии