Ныц у мынэ ны стае

Таю вvэ по капыльцы

I вот снова день догорел.
А мы нiчево i не зделалi.
Бо, шо ты, во гэтоj Стрiлец
Но j стрыг бы всiх Мнi Овэчок.

Вiн v Баiм i Хаiм, вдовэць.
I как это зарыкы
Узетыся аv за сто дел,
Коль сыла ушла усе.

Мы хочымо vыты v 100 лет.
Бы j маты товарыша.
А ведь було дадено  6…
Ну, з 8. Однако vэ   

Чогось вiн всё vывэ.
Шрыфты но во мiняе v.
А сiнцэ i ны грыбэ –
Ны скосюе травкы.

Мы самы губым сыбэ.
Любым наjiстысь наноч.
I зарэ во шось скубанэм.
А потым добавымо!

Учора v jiв но млынэць.
Да j тоj быс смытанкы.
I но малiннiк увэсь
Выгрыз в бляшанцы.

Погэтому просым: Отец!
Мо, когось сюда б sэ?..
Бы j нас ны крадэ
Ныекыj засраныць.

Проклетыj ты, каvэ, дед.
От мы з матро i травым.
Однялы вуv в пеньке
Всэ шо поvылал бес.

Ну, j ек гэтэ всэ
Нам з друг понiматы?
Шо, Карма в тылет
Вышша за Васiну?

От так от шось знаты
Про vызнi давныji.
Мы v, каvыця, ны обivалы
А ны екых пак самочок…

...і вот: но смоТрім на барышэнь.
СтрімІтельная ж Стрыла-то


Рецензии