Украiна

 
Україно, нене незрівняна,
Ти крокуєш впевнено завжди,
В золотих ланах хлібів духмяних,
Навіть не страхаючись біди.

Голова заквітчана віночком,
Стрічками блакитними річки.
Ми вклоняємось, сини і дочки,
Ти єдина наша навіки.

Молода, розумна і багата
Надрами, природою, людьми,
Наша незрівняна нене, мати,
Ми за тебе станемо грудьми.

Іспитами доля устилає
Шлях тернистий, але він один,
Чи Волинь, Донбас – різниць немає,
То донька, а то твій рідний син.

І якого ти не вріжеш пальця,
Боляче за кожного тобі…
Краплі крові вже на вишиванці,
Очі у сльозах і у журбі.

Перемога буде за тобою,
Тільки ти для нас надійний дах.
Ми за тебе, ти за нас горою,
Зоряний попереду в нас шлях.


Рецензии