Ми ще суниць

Ми ще суниць не назбирали.
Спіліють яблука в садках.
І горобинові корали
Вже у віршованих рядках.

Над пругом серпень-буравиця,
Десь тріо цвіркунове чуть.
Ми запізнились на суниці.
Життя невтомні миті тчуть.


Рецензии