Душа

Поранена, сплюндрована душа
Летіла в небо з Богом зустрічатись.
Обмовили, обгавили ії,
Тепер немає, чим уже пишатись.

Вона весь час жила на самоті,
Знаходячи себе в проміннях сонця.
Тепер уже немає на меті
Дивитись вранці у своє віконце.

Тепер вона самотня і пуста.
І тільки вітер не дає пручатись...


Рецензии