Земний уклiн-6 - 5шт, укр

Из альбома «Школьные поздравления»

«ЗЕМНИЙ  УКЛІН  ВАМ,  ВЧИТЕЛІ...»
Шкільні поздоровлення -6 – 5шт., укр.

1*
Як же добре нам всім поряд з вами!!!
Тепло... Затишно... Дуже надійно...
Ніби нам крила радості творять
Чудо-промені ваших сердець!!!

Кажем з ніжністю ми Вам «СПАСИБІ!»...
І милуємось благоговійно
Сяйвом ваших очей променистих,
Що яскряться, як світло небес!!!

2*
День Учителя – трепетне свято!!!
І сердець наших ніжність джерельна
Розквітає теплом, добротою
І красою святих почуттів!!!

Все сьогодні для Вас, наша мила!!!
Теплота, поетичність, натхненність –
В слові доброму, погляді щирім,
В ніжній посмішці, в строфах віршів!!!

3*
Ні, нічого немає миліше,
Чим в очах Ваших бачити сонце!!!
З материнською ласкою... З сяйвом,
Що любов викликає в душі!!!

Так нехай у цей день величавий,
Що ллє промені щастя в віконце,
Світ наповниться мрій чарівництвом,
Райських квітів і гарних віршів!!!

4*
Шлях Учителя – великотрудний!!! \ у Вчителя
Повний гостросюжетних деньків...
І Ви знаєте – з нами не буде
Тихих, мирних, спокійних років...

Та сьогодні ми кажем «СПАСИБІ!»
Вам за те, що Ви любите нас!!!
І за те, що терпляче, пестливо
Ведете Ви роками наш клас!!!

5*
Знову з посмішкою та любов’ю
У куточках привітних очей
Ви стрічаєте нас, невгамовних...
Ведете на урок, як сенсей...

Обіцяєм ми не пустувати...
І слухняними бути весь рік...
І любов ми не станем ховати!!!
І запросимо Вас на пікнік!!!


Рецензии