Пiв липня, пiв лiта

Пів липня, пів літа.
Як сяйво призахідне нам розділити?
П'ять ягід малини
В ранковому лісі, і ті пів години

Піднесення в просинь
У храмі захмарному сонця і со'сен?
Пів літа на вдиху.
Й на видиху линемо в серпень. І крихи

Яси, вітру, зливи,
Пів літнього полудня дотик пестливий,
Черешні цілунків -
Пів липня на двох. Й щастя мед у чарунках.


Рецензии