Жоутыя кветкi рудбекiй цвiтуць...

***
Жоўтыя кветкі рудбекій цвітуць.
Хмары навіслі. Дажджы не ідуць.
Вершык слабенькі пішу назнарок,
Каб не шкада затаптаць у пясок,
Каб не шкада яго проста парваць,
Каб не было мне аб чым шкадаваць.

24. 07. 2021 г.


Рецензии