Земний уклiн-5 - 5шт, укр

Из альбома «Школьные поздравления»

«ЗЕМНИЙ  УКЛІН  ВАМ,  ВЧИТЕЛІ...»
Шкільні поздоровлення -5 – 5шт., укр.

1*
В усмішці Вашої ми бачим сонця промінь...
В очатах сяючих – святу, живу любов...
Для нас Ви приклад! Еталон! Кумир поклонний!!!
Що закладає в нас основи всіх основ!!!

Ви нам даруєте Любов! Надію! Віру
У себе! В зірочку свою! В свою судьбу!!!
У Вашій аурі радіємо ми щиро...
І виганяємо з душі біль та журбу...

2*
Спасибі Вам!!! За розуміння... Співчутливість...
За самовідданий і скрупульозний труд...
За світло серця – чисте, лагідне, пестливе...
За те, що Ви для нас – надійний, вірний друг!!!

Спасибі Вам!!! І хай завжди Ваш дар безцінний
Любити, вчити, розуміти діточок
Несе Вам радість у житті! Вогонь натхнення!!!
Благословення від немеркнучих зірок!!!

3*
Вчительці першій – любимій, найкращій –
«ДЯКУЄМО!» ми говорим в цей день...
Для першокласників Ви – друг найстарший!!!
Ненька, що в Світ Знань безстрашно веде!!!

З щирою і чарівною любов’ю...
З довготерпінням... З душевним теплом...
З посмішкою променисто-живою...
З сяючим в люблячім серці добром...

4*
Спасибі Вам!!! За те, що дітлахам Ви
Даруєте упевненість в собі...
Що вчить дітей трудитися з книжками...
Удачі досягати в боротьбі!!!

За те, що дітворі затишно з Вами...
Що щастя сяє іскрами в очах,
Коли полонить Світоч Знань сучасних!!!
Коли пізнати Світ спішить душа!!!

5*
Сонце знов з королівським величчям
В вікнах школи яскриться сьогодні...
На устах Ваших посмішки творить!!!
Осяває Ваш сонячний лик!!!

Наділяє піднесеним змістом
День осінній... Дарує природній
Доброті Вашій чудо-світіння!!!
І в очах Ваших щастям іскрить!!!


Рецензии