Щасливий ранок

Ранок… Усе оживає у світлій кімнаті.
Дзеркало ловить уважно мій погляд щомить,
Ось зупинило увагу на новому платті,
Потім піймало проміння, що в вікна струмить.

А за вікном ароматами дихають віти,
Квіти приваблюють блиском веселкових рос.
Ти усміхнувся і хочеться жити й любити,
В небі літати, як красень морів альбатрос.

В погляді ніжність, душа завмирає від щастя.
Ранок  розкрився, неначе бутон чарівний.
Кава духмяна дарує тепло, як причастя,
І забувається острах, як день дощовий...


Рецензии