Пусть кольца Разума наполнят мир любовью...

                ***
Хай рідна мова тут щоднЯ
Ліхтар у розумі вмикає,
Та словом сонячним, живим
ШляхИ до світла відкриває...
Знов лютий розбрат звір несе,
Сивіє в рідній хаті мати...
І тільки єдність всіх спасе,
Щоб хиже зло тут подолати...
Бо біснуваті брехуни
Давно народ не поважають,
Вік стелять пОпелом на дні
Та шкіру з наймитів здирають...
Де ж та чаруюча весна,
Що вмить відродить душу співом?
ЛишЕ любов, лишЕ вона
ЗробИити зможе люд щасливим...


Рецензии
У Вас очень красивые стихи! Лишь любовь может сделать человека счастливым. Согласна с Вами. С уважением.

Светлана Мунина   01.11.2021 08:23     Заявить о нарушении
Спасибо,Светлана,за искренние слова!

Александр Филенко   01.11.2021 17:12   Заявить о нарушении