Пливу у час1 незбагненн1м...

Пливу у часі незбагненнім,
Один в човні людської долі,
У світі збуджено шаленім,
Позбавлений своєї волі.

Несе потік життя невпинний,
Мене руслом подій химерних,
Спокутую чужі гріхи,невинний,
Рабом буденних справ мізерних.

Що маю діяти-незнаю,
Щоб розірвать кайданів пута,
Молюся,плачу і благаю,
Щоби скінчилась та покута.

Щоб сенсом сповнилась буденність,
Щоб ціль життя ясною стала,
І я зборов свою нікчемність,
Що мене в рабство заковала.


1997.


Рецензии