Земний уклiн-4 - 5шт, укр

Из альбома «Школьные поздравления»

«ЗЕМНИЙ  УКЛІН  ВАМ,  ВЧИТЕЛІ...»
Шкільні поздоровлення-4 – 5шт., укр.

1*
Вчитель... Благодатне слово...
Джерело святих віршів!!!
Дух наповнює любов'ю!!!
Світло творить у душі!!!

Вчитель! Кажемо «СПАСИБІ!»
Ми у цей осінній день!!!
За добро! За справедливість!
Щедрість серця для дітей!!!

2*
Вчитель... Добрий! Мудрий! Янгол!!!
Розуміючий все-все!!!
Здатний ум вести питливий –
До досягнення висот!!!

Вчитель! Скажем ми «СПАСИБІ!»
В цей жовтневий теплий день!!!
З Вами ми – такі щасливі!!!
Повні чарівних ідей!!!

3*
Вчитель... Старший наш Товариш,
Той, хто вміє помогти!!!
Той, з ким щастя мить пізнаєш...
Хто дає дух зберегти!!!

Вчитель! У цей день святковий
Славимо в піснях ми Вас!!!
Ви прийміть усе з любов’ю!!!
І станцюйте з нами вальс!!!

4*
Вчитель... Ви – наш Путівник
В Світі Знань! І провідник!!!
Янгол наш земний... Спаситель...
Вічних Цінностей Хранитель...

Вчитель! Всемогутні Ви!!!
Дуже вдячні Вам всі ми!!!
За окрилені надії!!!
І за виконані мрії!!!

5*
О, Вчитель!!! Гуру... Педагог... Сенсей... Наставник...
З великих літер! І з повагою, на «Ви»!!!
В піснях ми славимо Вас! У віршах преславних!!!
Про Вас підносимо у Небо молитви...

Вчите Ви йти нас по життю сміливо, гордо!!!
Шукати вирішення життьових задач!!!
Вивчати Всесвіт... І суспільство... І природу...
Завзято цілей домагатися... Удач!!!


Рецензии