Эки сурат -тёр тамда

Уллу атам, уллу анам жан хошлап,
Сиз савда мен мен етти кёкде саркъадым.
Яшавумда бары затдан инг башлап
Бир гюн сизсиз къаларымдан къоркъадым.

Энни буса эки сурат - тёр тамда,
Гьайлы гёзлер магъа тергев берелер.
Айтагъандай, яша деп яш Сурия,
Суратдан да, сайки, мени гёрелер.


Рецензии