Гёрмек къала

Эшитмеге сююп асил тавушунг
Олтургъанда гелип мен башлыгъынга,
Гьайлы гёзюнг гьайран арив къаратдынг,
Гёчегендей оьзюнгню яшлыгъынга.

Уллу анам, сагъа ошайгъаныма
Сен гетмейли мен чи тергев бермедим.
Суратлагъа къарагъанда сенден сонг,
Мен оьзюмню гёрдюм, сени гёрмедим.

Боюм-союм булан ошап къалмайлы,
Сюер эдим ошаса гьар ишим де,
Гёрюп сени гёнгюм ачма болмайлы,
Гёрмек къала сени янгыз тюшюмде.


Рецензии