Арабызда сююв бар

Айрылывдан ари къачма ёл излеп,
Аривюмсен, сагъа багъып гелемен.
Арабызда сююв бар, сююнч гёзлеп,
Алдатмайлы насип алып гелеген.

Сюйгенимсен, сююп къургъан уьюмню
Сююнчлерин оьзге булан бёлмеймен.
Янгыз уьйде сенсиз оьтген гюнюмню
Гюнге нечик санарымны билмеймен.


Рецензии