Алдын алма сюе

Къара гюнлер адамлагъа пайлана,
Короналы балагь энни айлана.
Тагъа болгъан алда ону бийкелер,
Тартынабыз гюнден «корона» гелер.

Коронаны кёп сюеген пачалар
Гьали буса коронадан къачалар.
Алдын алма сюе оьзлер балагьны
Алдында баш иймейгенлер Аллагьны.


Рецензии