Земний уклiн-3 - 5шт, укр

Из альбома «Школьные поздравления»

«ЗЕМНИЙ  УКЛІН  ВАМ,  ВЧИТЕЛІ...»
Шкільні поздоровлення -3 – 5шт., укр.

1*
З уклоном низьким ми «ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!»
Своїм Вчителям в день осінній шепнем...
За щиру любов до малечів грайливих!!!
І здатність їм дух запалити вогнем...

За вміння почути, побачити в душах
Природжених юних талантів дзвінок...
У кожній усмішці дітей небайдужих
Розглянути мрій «золотаве зерно»...

Підтримати... Втішити... Пустощі милі 
Пробачити діточкам вмієте ви...
Зробити їм шкільне дитинство щасливим...
Позначити добрих надій колорит...

Нема у житті краще, вище мистецтва,
Чим діточок вчити любові святій
До Всесвіту Знань! До земного блаженства
Від митей навчання й нових відкриттів!!!

2*
Ви за покликом щедрого серця,
За велінням святої душі
Несете дітям впевненість! Віру!!!
Світло мрій! І життя вітражі!!!

Перспективу даруєте учням...
Даєте встати на ноги шанс...
Світ пізнати... Шлях вибрати зручний...
І розкласти талантів пасьянс!!!

3*
Ваша місія – краще робити
Для дітей нетямущих життя!!!
І звання Ваше – горде! Ви – Вчитель,
Що обожнює кожне дитя!!!

Ви у погляді згаслому здатні
Відродити вогонь світлих мрій!!!
Окрилити чуття благодатні!!!
Дух наповнити сяйвом надій!!!

4*
Ніби Янголи, крильцем сріблястим
Ви торкаєтесь наших сердець...
І в майбутнє ми дивимось ясно!!!
І шукаємо мрій острівець!!!

Так нехай і до вас – чуйних, милих,
Що несуть учням світло й тепло –
Буде Бог добрим та справедливим!!!
Щоб життя ваше щастям цвіло!!!

5*
Важко іноді буває
Сенс у пустощах дитячих
Зрозуміти... Втома раптом
Заіскрить слізьми в очах...

Лиш терпіння Ваше, мудрість,
Ваше янгольське сердечко
Сяяти знов дозволяють...
З посмішкою на вустах!!!


Рецензии