Дощ д аманти розсипав

Червень - то місяць червоний,
Як пристрасть між нами,
Стискає напруга скроні
Моїми
Гріхами.
Вже липень проходить - липа
Цвіте і дурманить,
І дощ діаманти розсипав,
І з ранку - тумани...
Завершиться літо серпнем,
Трояндами, поцілунком,
А серце кохає нестерпно -
Це стало дарунком.
Дарунком щасливої долі
І все так важливо:
Слова, і обіймів паролі,
І злива.


Рецензии