Кольоровий настрiй

Кольоровий настрій.
Кольорові речі.
Кольорово діє
світлофор доречі.
Кольорові квіти.
Небо синьоброве.
Кольорова кулька.
Сонце кольорове.
Потічків з річками
кольорові жили.
...Щоб усі ми з вами
кольорово жили!..

Липень 2021


Рецензии