Земний уклiн-2 - 5шт, укр

Из альбома «Школьные поздравления»

«ЗЕМНИЙ  УКЛІН  ВАМ,  ВЧИТЕЛІ...»
Шкільні поздоровлення -2 – 5шт., укр.

1*
Земний Уклін всім Вчителям... За нашу Совість...
За Стійкий Дух... За те, що стали ми Людьми...
І написати можем ми про школу повість –
Живу! Яскраву! І найкращу у Судьбі!!!

За те, що знову ми стаємо молодіше,
Коли про школу споминаєм без тужби!!!
До себе ставимось суворіше й чесніше,
Пізнати прагнучи далекі шкільні дні!!!

2*
Дітям затишно в аурі Вашій...
Лекцій Ваших чекають вони!!!
Кожне слово ловити уважно –
До душі і приємно для них!!!

Прикидатися з Вами не треба,
Ні до чого лукавити їм...
Ви розсовуєте їм крайнебо!!!
Захопити їх здатні новим!!!

Посміхнетеся дітям – їх душі
Розквітають, як квітка весни!!!
І до всього стають небайдужі!!!
Добротою яскряться вони!!!

3*
Добре діточкам з Вами... Спокійно...
Нескінченно Ви любите їх!!!
Несете їм турботу, надійність...
І даруєте радість та сміх!!!

Неслухняних дітей, норовливих
Здатні Ви приструнити добром...
Чути, слухати їх співчутливо,
Обіймати душевним теплом...

Посміхнувшись з довірою дітям,
Трохи зменшити їхній запал...
Ваші мудрі, святі заповіти –
Їм залишаться, як ідеал!!!

4*
В день осінній – чудовий, святковий –
Не соромтеся квітів, дарів!!!
Ви не бійтесь своєї любові...
І любові своїх школярів...

Хай терпіння та сил вистачає
Все прощати всім учням своїм...
Хай для діток завжди серце сяє –
Світлом добрим! Яскравим! Святим!!!

Доброту зберігайте та ніжність...
І пустотливий вогник в очах!!!
Безкорисливу відданість, вірність
Діткам милим і шкільним дзвінкам!!!

5*
Ви нас любите... Наші дурниці...
До нестями ми теж любим вас!!!
Довіряємо всі таємниці...
Наші Янголи ви!!! Повсякчас...

Чуйно, з радістю і співчутливо
Ви сердечка даруєте нам...
І за наше дитинство щасливе
Дуже вдячні ми всім Вчителям!!!


Рецензии