Ми пiдходили одне одному

Ми підходили одне одному,
але склалося щось не так.
Стали теплі слова холодними,
і розмова зійшла пуста.

Якось звикли удвох за кавою
говорити все напрямки.
Призвичаїлись до ласкавості.
Раптом сталося навпаки.

Не жорсткими й не цинічними
у розмову зайшли шпарку  –
й захлинулись словами звичними,
наче кавою в мить гірку...


Рецензии