Лише вона

Коли в душі моїй сердитий вітер
Жене блакитну стрічку вдалину
І поспіхом зриває ніжні квіти  -
Я голову до матері схилю.

Лише вона зуміє вітер
Прогнати скрізь з душі моїй.
І знову дасть життя всім квітам,
Що подарую потім їй.

Лише вона зігріє серце
І подарує всю любов,
Сильнішу за сердитий вітер,
Ніжніше подумок дібров.

І пройде час,
В душі моїй розквітнуть луки,
І я з любов’ю поцілую
Ласкаві материнські руки.


Рецензии